Разкритие! Ясно е колко ще прибере Левски от Лудогорец за Сундберг


Разкритие! Ясно е колко ще прибере Левски от Лудогорец за Сундберг
Снимка: Levski.bg

4228 0

Ноа Сонко Сундберг на практика може да се брои за нов футболист на Лудогорец. Очакванията са трансферът да бъде обявен днес или утре.

ФИНАНСОВИТЕ ПАРАМЕТРИ ПО СДЕЛКАТА

Сумата по сделката ще бъде в размер на 550 000 евро, които шампионите ще дадат веднага на Левски, а още 200 000 евро ще са под формата на бонуси, съобщава „Мач Телеграф“. Допълнителната сума ще дойде при класиране в групите на Шампионската лига, а 100 000 евро ще поемат към „Герена“ при участие в Лига Европа. Освен това „сините“ ще си запазят и 10% от следващ трансфер.

Припомняме, че преди десетина дни от Разград предложиха около 400 000 евро за Сонко Сундберг, чийто договор с Левски изтича през 2024 г. Те обаче бяха отказани. След това разградчани вдигнаха мизата с още 150 000 евро и вчера бе проведена още една среща, но тя не е заключителна.

Днес също ще проведе среща. На нея се очаква да бъдат изгладени абсолютно всички детайли.

Така на практика Левски ще подсили един от основните си конкуренти за титлата. Сундберг обаче прибира заплата от 12 000 евро, която е най-високата на „Герена“, а при негова продажба няма да тежи на клубния бюджет.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Вадят тлъсти пачки за национал от Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички