Тежко на Лудогорец: Желана звезда от Висшата лига е в Галатасарай - феновете го боготворят (ВИДЕО)


Тежко на Лудогорец: Желана звезда от Висшата лига е в Галатасарай - феновете го боготворят (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2860 0

Жребият в Шампионска лига бе безкомпромисен към българския шампион Лудогорец. В третия квалификационен кръг, две стъпала преди голямата цел - групите, "орлите" могат да попаднат на турския гранд Галатасарай.

За целта разградчани трябва да се справят с Олимпия Любляна, а тимът от южната ни съседка със своето изпитание - Жалгирис. А преди сблъсъците Галатасарай си подсигури изключително звездно попълнение.

Става въпрос за бързоногото крило на Кристъл Палас Уилфред Заха. 30-годишният играч бе искан от различни грандове през годините, но до трансфер не се стигна. А сега, въпреки че все още е на отлична футболна възраст, напуска Висшата лига на Англия, за да играе в Турция.

Трансферът изглежда сигурен. Заха отказа огромна заплата (исторически невиждана за Кристъл Палас) и вече е в Турция. А запалянковците там "полудяха" по него и са изключително щастливи от този ход.

Той вече позира с червено-жълт шал и раздаде автографи върху фланелки и други атрибути на тима. Голямата цел както на Заха, така и на Галатасарай, е да бъдат достигнати групите в най-престижния европейски клубен турнир.

Трябва все пак да се отбележи, че дори и Галатасарай да отпадне в Шампионска лига, Лудогорец го чака "подводен камък".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички