Професионален агент на недвижими имоти ще ръководи Хамрун - Левски


Професионален агент на недвижими имоти ще ръководи Хамрун - Левски
Снимка: Getty Images

1288 0

29-годишният французин Уили Делажод ще свири мача между малтийския Хамрун Спартанс и Левски в третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Двубоят на 4 август от 21:00 часа.

Уили Делажод е международен съдия едва от 2020 година и до момента е ръководил само три мача от турнирите под егидата на УЕФА. В тях домакините нямат постигнат успех, а френският рефер е показал общо 14 жълти и два червени картона.

Делажод е сред видеоасистент реферите от финала на Шампионската лига между Реал Мадрид и Ливърпул (1:0), който беше ръководен от французина Клеман Тюрпен. Делажод е бил ВАР на световното клубно първенство, което се проведе в Саудитска арабия през февруари. Освен това е бил видеоасистент рефер във Финала за купата на Франция през 2021 г. и на мача за суперкупата на страната през същата година.

Любопитен факт е, че той е професионален агент на недвижими имоти. Помощници на Уили Делажод в Малта ще бъдат сънародниците му Еруан Финжан и Филип Жан, а за четвърти съдия е назначен Тома Леонард (Франция).

Вижте още: Кои са Хамрун Спартанс - следващото препятствие пред Левски в Лнк?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички