Определиха съдиите на европейските ни участници, кошмарен избор за ЦСКА


Определиха съдиите на европейските ни участници, кошмарен избор за ЦСКА
Снимка: Getty Images/Guliver

1384 0

УЕФА обяви съдийските назначения за следващия кръг в европейските клубни турнири. Така ЦСКА, Левски и Лудогорец научиха както съперниците си, така и арбитрите.

"Армейците" ще имат за задача да отстранят ирландския Сейнт Патрикс, ако искат да участват в плейофите в Лигата на конференциите. Първата среща, която ще се играе на Националния стадион "Васил Левски" ще бъде ръководена от австриеца Мануел Шутенгрубер.

Въпросния съдия свири на "червените" преди по-малко от година, когато отново в центъра на София гостува Зоря Луганск. Тогава украинците победиха с 1:0, а впечатление направи "двойният аршин" в отсъжданията.

По време на срещата Шутенгрубер изгони пресилено Тибо Вион, а по-късно не даде дори жълт картон на противников футболист за идентично нарушение. Освен това, австриецът подмина претенции на "армейците" за дузпа срещу Йоан Баи и в още няколко случая си навлече гнева на публиката с неотсъдени нарушения в полза на българския тим.

Съдия на мача между Хамрун Спартанс и Левски в Лигата на конференциите ще е французинът Вили Делажод. Той е международен рефер от 2020 година, а от миналата година получава наряди и като ВАР съдия в европейските клубни турнири.

В Разград за мача между Лудогорец и Динамо Загреб от третия предварителен кръг на Шампионската лига ще пристигне един от най-популярните рефери в света – Джунейт Чакър.

Вижте кога ще са мачовете на "сините", след като претърпяха промени!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички