Проблеми: Ботафого не пуска Велтон в Левски, Цунами започна с гаф


Проблеми: Ботафого не пуска Велтон в Левски, Цунами започна с гаф
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

5095 0

В днешния 23 ноември (вторник) Левски очаква Вендерсон де Фрейтас Соарес - Цунами да пристигне на стадион "Георги Аспарухов", да изкара медицински прегледи и ако всичко е наред, след това да подпише своя договор с клуба и да бъде представен като нов играч на "сините".

Това трябваше да се случи още вчера, но бразилецът е изпуснал полета си от Истанбул към София и може да се каже, че престоят му в българския гранд не започва по "мед и масло". Ето пък какво послание за "довиждане" написа той към бившия си отбор Ботафого ПБ и феновете му:

"Искам първо да благодаря на Бог за всичко, което направи в живота ми. Искам да благодаря на семейството си, по-специално на жена ми, която винаги ме подкрепя от самото начало! Искам да благодаря на целия технически щаб на Ботафого!".

"Искам да благодаря на всеки един от моите колеги, че живях тази година, имахме трудни и много хубави моменти, ще взема със себе си ученията и съветите, които получих от всеки един! Ако трябва да определя този актьорски състав с една дума, бих избрал: ВОИНИ!".

В същото време, ръководството на Ботафого отказва да пусне без пари другия свой играч, който е искан на "Герена" - офанзивния футболист Велтон. Клубът е изряден платец към него и той не може да подпише договор с друг клуб преди лятото на 2022 година, когато изтича настоящият му контракт.

В това ВИДЕО можете да видите компилация с най-доброто от играта на Велтон.

Преди дни в медийното пространство се заговори, че Левски си е харесал и трети бразилец, който да дойде по време на зимната пауза - Марлон Дъглас де Салес Силва от отбора на Пайсанду. Ето и ВИДЕО с неговите най-добри изяви!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички