Марлон Дъглас де Салес Силва ще е третият бразилец в Левски (ВИДЕО)


Марлон Дъглас де Салес Силва ще е третият бразилец в Левски (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

4261 0

Наскоро в българските медии се заговори, че Станимир Стоилов има желание Левски да привлече повече бразилци, които да вдигнат класата на отбора и очевидно тези информации са верни, след като вече стана ясно, че защитникът Цунами и нападателят Велтон от страната на кафето ще пристигнат в България...

"Мач Телеграф" съобщава днес (20 ноември), че вече се знае името и на третия кариока, който ще облече синия екип след Нова година! 

Той се казва Марлон Дъглас де Салес Силва, на 24 години е и играе като крило в отбора на Пайсанду (Серия С). Договорът му с клуба изтича в края на календарната година и така Левски няма да се наложи да плаща трансферна сума за него.

Професионалната кариера на Марлон Силва започва през 2014 г. в отбора на Порто Бразилия. Той прекарва две години в него и изиграва 25 мача, в които отбелязва 3 гола.

Следва престой във Фламенго Арсоверде, по време на който офанзивният футболист вкарва нови три попадения, този път в 17 срещи. Преди Пайсанду, Силва играе още за тимовете на Спорт, Сентрал и Оесте.

Очакванията са, че до края на годината Левски ще подпише контракт с него, но тепърва предстоят и преговори за заплатата му и ако тя се окаже непосилна за "сините", те няма да рискуват с привличането му, както направиха преди години с Хеан Деса например, а той вече дори се отказа от професията!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички