Левски започна чистенето на един от големите си дългове - този към Хубчев


Левски започна чистенето на един от големите си дългове - този към Хубчев
Снимка: Официален сайт на Левски

914 0

В Левски вече са започнали да изплащат един от най-сериозните си дългове, извън този към НАП, а именно - към Петър Хубчев. Бившият треньор на "сините" заедно с помощниците си има да получава около 800 000 лева след уволнението им. Те бяха непреклонни в преговорите за евентуално намаляване на сумата в период, който е лош за клуба в икономически план.

"Мач Телеграф" пише, че екипът на Хубчев дори е настоял да си получи и лихвите, присъдени им от ФИФА, след като осъдиха клуба. Единственият компромис, който са направили бившите наставници на "Герена", е, че са се съгласили да получат парите си разсрочено в обхвата на 6 месеца. Изплащането им вече е започнало, ето какви средства ще се ползват за погасяването. 

В Левски са много разочаровани от тази непреклонност на Хубчев и екипа му, които са добре запознати с финансовото положение на клуба. В подобна ситуация дори някои от чужденците даваха рамо на "сините", отказвайки се поне от лихвите. Футболистът Симеон Славчев, който видимо е обиден на Левски, дори им опрости дълг към него - подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички