Станимир Стоилов критичен: Разпаднахме се тази седмица, липсва ни увереност


Станимир Стоилов критичен: Разпаднахме се тази седмица, липсва ни увереност
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3883 0

Предводителят на Левски - Станимир Стоилов, не остана доволен от нулевото равенство на отбора му срещу Ботев Враца в пореден мач от Първа лига. Стоилов акцентира, че футболистите му не са действали добре в първия половин час в София, но това, което са направили до края на мача не е било достатъчно, за да се стигне до победата.

„Не сме доволни от резултата, имам забележки и към началото на мача. Започнахме неорганизирани. Мачът беше двуостър в първите 20 минути, не можахме да стартираме мача както трябва. След второто полувреме имахме преимущество на терена и върху топката. За съжаление не си вкарахме положенията”, започна Мъри.

„Да търсим причини – трябва да търсим увереността ни. Още първото полувреме имахме 3-4 идеални ситуации да подадем по-точно. Бари пропусна на празна врата. Трябва да се работи и да търсим по-голяма увереност пред завършващия удар. Не можем да кажем нищо за Миланов, не му е приятна травмата. До няколко дни ще стане ясно. Напуснаха ни двама от най-опитните играчи – Драган и Миланов, но ще трябва да се оправяме и без тях”, продължи Стоилов.

„Разпаднахме се тази седмица, травми. То се видя и първите 20-30 минути. След това отборът се събра и показа добро ниво, но чак през второто полувреме. Доволен съм, когато има повече мачове и това ще е добре. Надявам се да подобряваме и показваме добри игри. Имаме контузени, които трябва да се възстановят. Важно е отборът да подобрява представянето си. Аз определям кой да изпълни и вината е изцяло моя, че състезателят е изпуснал дузпа. Не търся причина в него, но смятам, че моето решение е грешно с оглед, че е пропуснал и в първия мач между двата отбора”, завърши Станимир Стоилов.

А какво каза героят за Ботев Враца Красимир Костов след равенството, четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички