Предлагат 1 млн. лв. за капитана на Левски! От „Герена“ взеха категорично решение


Предлагат 1 млн. лв. за капитана на Левски! От „Герена“ взеха категорично решение
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4840 0

Младият вратар на Левски Пламен Андреев се превърна в апетитна хапка за отбори от чужбина. Ръководството на „сините“ обаче не спира да отбива мераците на кандидатите да привлекат 18-годишния страж.

Клубове, желаещи да го вземат, вече предлагат 500 000 евро за правата му, но от „Герена“ са хвърлили в коша офертата, твърди „Мач Телеграф“. Очевидно кандидатите за Андреев са вдигнали мизата, след като преди месец бяха отхвърлени две предложения от по 400 000 евро.

Сочи се, че от Левски очакват оферта от поне 1 млн. евро, каквато цена му сложи „„Трансфермаркт“. В клуба обаче към момента не са склонни да го продават, тъй като са на мнение, че на младия капитан на отбора още му е много рано да трансфер зад граница.

„Той си заслужи да бъде неоспорим титуляр в Левски, след като записа 11 сухи мрежи в 16 мача. И със сигурност вече не е анонимен играч, какъвто бе през миналата зима“, тръбят скаути в социалните мрежи, цитирани от изданието.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Димитър Димитров-Херо: Много от срещите ЦСКА ги спечели с доза късмет, Левски ще бъде много по-добър през втория полусезон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички