В Русия: Ивелин Попов напусна футбола ни, но съжалява - сега е ротационен играч


В Русия: Ивелин Попов напусна футбола ни, но съжалява - сега е ротационен играч
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3801 0

В Русия не крият недоволството си от Левски и най-вече от техните фенове, заради които клубът се отказа от контролите си с Урал (Екатеринбург) и Спартак (Москва). Пропадна и проверката с руския Краснодар.

На фона на тези настроения руското издание "Чемпионат" включи звезда на "сините" в свой материал, чиято тема е дали си е струвало напускането на руската лига от няколко легионери, тръгнали си от тамошния футбол след руската инвазия в Украйна.

Разбира се, в този списък беше включен и Ивелин Попов, който напусна руския Сочи, след което се върна в България и подписа с Левски. Атакуващият халф си тръгна като свободен агент след много години, прекарани по руските терени с екипите на няколко отбора.

"Българският футболист Ивелин Попов игра 10 години за руски клубове, но все пак се върна в родината си. Премина в Левски с договор до 2024 година, където е ротационен играч и рядко титуляр", пише "Чемпионат" за родната звезда.

Изданието не посочва кой конкретно на какво мнение е, но отбелязва, че някои от групата легионери, напуснали Русия, съжаляват за стореното. Предвид начина, по който е представена ситуацията с Попов, изданието явно причислява бившия капитан на България към тази група. А ето кой бос на бивш клуб на Попов определи нас, българите, като "професионални предатели".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички