"Даже ми беше симпатичен": Николай Костов лаконичен за Сундберг, разкри проблеми за Рикардиньо


"Даже ми беше симпатичен": Николай Костов лаконичен за Сундберг, разкри проблеми за Рикардиньо
Снимка: Levski.bg

4192 0

Старши треньорът на Левски Николай Костов даде пресконференция преди първия мач с Шкупи от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Костов бе запитан за казуса с Жереми Петри, а освен това наставникът разкри, че Рикардиньо има леки проблеми.

Има ли играчи с проблеми за Левски преди мача с Шкупи?

"Много научихме за отбора на Шкупи. Анализирахме последните две игри пред играчите, тъй като това е основният състав и това са най-важните мачове за нас. Петри ще се присъедини малко по-късно към отбора. Той си е забравил паспорта, това беше ясно, не очаквайте сензации, важен играч за нас е.

Имаме смущения в Рикардиньо, но мисля, че ще бъде готов за утре. Не идваме за точен резултат, но идваме за победа. Вярвам много в нашия отбор, мисля, че играчите се развиват много добре. Вярвам в отбора си и вярвам, че ще победим" - започна Костов.

Той бе запитан и за продажбата на Ноа Сонко Сундберг. Костов сподели, че футболистът дори му е бил симпатичен, като подчерта, че в отбора има достатъчно качествени играчи и че вярва, че има кой да замени централния защитник.

Новите в Левски

"Не е готов да се включи, не е в добро състояние, но е време да му се дава по малко възможности и да се присъедини към състава (бел. ред. Асими). За другия полузащитник, който разиграва повече топката, се присъедини към нас вчера. Не съм запознат с него и нямам наблюдения за състоянието му (бел. ред. Дарлан)" - пък сподели за новите попълнения.

Подкрепата за Левски от феновете

За финал Костов бе запитан да коментира подкрепата, която привържениците ще окажат на тима при гостуването в Република Северна Македония: "За нас е много важно да бъдем подкрепяни от нашите фенове и се радваме, че ще имаме такова присъствие. Удоволствие е, а за играчите е мотивиращо".

Междувременно падна и най-голямата въпросителна около трансфера на Сундберг - колко даде Лудогорец на Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички