Наско Сираков: Основното ядене е шампионската титла - до две години


Наско Сираков: Основното ядене е шампионската титла - до две години
Снимка: LAP.bg

738 0

Собственикът на Левски Наско Сираков говори при откриването на нов фен магазин на тима в Бургас. Той даде подробности относно контузията на Георги Миланов, както и за зимната селекция на тима.

"Това е един от начините отборът на Левски да достигне до максимален брой привърженици. С най-голямо удоволствие бихме подали ръка на всеки, който идва при нас с най-чисти мисли. Не сме го избрали ние Бургас. Те дойдоха при нас и идеята ни грабна от първия момент. Никога не бихме отказали на всеки един левскар такова нещо", започна Сираков.

"При всички положения ще има още приятни изненади за нашите фенове, каза той относно бъдещите трансфери на "Герена".

"Имаме горе-долу информация за Георги Миланов. Надяваме се утре вече да я потвърдим. Положителното е, че не е най-тежкото - кръстните връзки . Възстановяването му ще е между 30 и 50 дни. За началото на подготовката трябва да е готов", разкри Сираков.

"Усещам ежеминутно невероятната подкрепа на нашите фенове. Благодарение на тях стигнахме до тях и се надявам, че ще продължим и ще изведем Левски там, където му е мястото.

Аз съм го заявил още преди година и половина, че за мен това е като мисия. Левски трябва да е в един момент да бъде отбор на феновете. Разбира се не трябва да се прибързва и да се прави насила нещо. Подкрепяме идеята и аз, и Мъри, но всичко зависи от активността на нашите фенове. Искаме това да достигне до огромна част от "сините" привърженици. Само тогава ще има своя смисъл.

При 20 000 левскари ще прехвърля акциите с огромно удоволствие, но не искам да определям бройката. Казах на всички фенове на срещата, че 20 глави мислят по-добре от една. Аз не искам да определям бройката на феновете и парите, които ще дават. Притежателите на членски карти - всеки да си каже мнението. Не бих се ангажирал аз да определям тези неща.

По принцип ще има срещи с привърженици, а какъв ще е форматът на разговори аз не мога да кажа. Повече ги приемете като рестарт на кампанията за членски карти. Аз съм доволен от всичко, което правят нашите привърженици", каза още собственикът на "сините".

"Все още се нуждаем от свежи средства, но мога да ви уверя, че в клуба се работи ежедневно по тази тема. Водят се разговори с рекламодатели и спонсори и ще има доста такива в бъдеще, гарантирам.

След Нова Година феновете ще гледат съвсем различен Левски, а от лятото Левски ще се бори на всички фронтове. Аз искам повече от феновете Купа. За мен Купата винаги е била десерт, а основното ядене е шампионската титла - до две години", завърши Сираков.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Национален отбор


ВИДЕО: Какво каза френският коментатор, докато Мичмана раждаше "Господ е българин"?

Емил Костадинов е едно от най-важните имена в историята на българския национален отбор по футбол. Той е допринесъл...

Реклама

Най-четени новини


виж всички