"Понеже играхме доста мачове в Европа...": Млада звезда на Левски с интересно обяснение


"Понеже играхме доста мачове в Европа...": Млада звезда на Левски с интересно обяснение
Снимка: Lap.bg

1680 0

Атакуващият полузащитник на Левски Джавад Ел Джемили прибра две награди. Едната бе за футболист номер 1 на втория кръг в Първа лига, а другата за играч на месец юли. Той сподели и няколко думи след получаването на призовете.

На първо място призна, че е щастлив от въпросните награди, но и допълни, че са благодарение на работата на неговите съотборници и на щаба. Впоследствие коментира равенството с Крумовград и адаптацията си в страната.

"Беше труден терен. Опитвахме се да движим топката, да играем нашата игра. Губихме, но успяхме да вкараме два гола. След това обаче отново ни отбелязаха. Ще се постараем повече такива мачове да няма.

Адаптирам се добре към страната, съотборниците ми помагат. Тренирах усилено и когато получавам възможности да играя ги използвам" - сподели 21-годишният халф.

За финал той коментира по любопитен начин фактът, че Левски през този сезон вкарва много голове в края на мачовете. Той го свърза със срещите в европейските клубни турнири, като призна, че такива победи могат да последват и в следващите срещи.

"Мисля, че понеже играхме доста мачове в Европа така се получаваше. Смятам, че може да се случи и в следващите мачове да печелим преди последните минути" - сподели за финал Ел Джемили. Марин Петков също получи награда, след което коментира трансфер извън Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички