Героят на Крумовград: Левски ми даде хляб и оттам тръгнах


Героят на Крумовград: Левски ми даде хляб и оттам тръгнах
Снимка: БГНЕС

2158 0

Нападателят на Крумовград - Александър Колев, бе определен за "Играч на мача" при ремито с Левски от деветия кръг на Първа лига. Бившият футболист на "сините" изравни за 2:2 в заключителния четвърт час и оформи крайния резултат. 

Коментарът на Колев

"Доста труден мач и както казах преди няколко дни: "Левски е най-добрият отбор в България". Много динамичен отбор, който е добре подготвен физически, всеки мач вкарват в края.

През второто полувреме вдигнахме оборите и пресирахме дълбоко. Няколко пъти ги изненадахме на контраатаки и създадохме добри акции. Левски ми даде хляб и оттам тръгнах. Това е болна тема за мен.

През цялото време контролираха топката, но ги разучихме добре. Труден мач, но добре играем като домакини. Само трябва да започнем и като гости да го правим. Ние изпълняваме, каквото каже треньорът. Не сме Роналдо и Меси, но си помагаме всички.

С по-добрите отбори се играе по-лесно. Правят се по-лесни котраатаки, защото са отворени. С отборите от по-долната част на класирането играем за всяка точка, за да сме сигурни в спасяването си", обясни героят за домакините след края на мача.

Ето какво сподели Николай Костов след ремито с Крумовград!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички