Любимец на феновете за трансфер извън Левски: Има хора, които да работят за нас извън терена по трансфера


Любимец на феновете за трансфер извън Левски: Има хора, които да работят за нас извън терена по трансфера
Снимка: Фейсбук страница ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

513 0

Атакуващият футболист на Левски Марин Петков получи наградата си за третия кръг от Първа лига. Ключово за приза му се оказа попаението срещу Локомотив София, което му спечели 8 гласа от треньорите.

Срещата с Локомотив бе преди седмици, като Петков коментира най-скорошната такава - равенството срещу Крумовград (2:2): "Мисля, че показахме характер, след като ни поведоха. До полувремето стояхме много добре. Второто полувреме не ни се получи играта и затова получихме изравняване. Мисля, че във всеки мач показваме характер и се борим до последно. Наистина в някои мачове победихме в последните минути, но не всеки път се получава. Това не значи, че не сме показвали характер" - сподели той по темата.

Впоследствие Петков благодари на медицинския щаб на "сините", като призна, че е възстановен добре и че е подходено професионално. Той допълни, че се е трудил здраво през този един месец и че се надява да се завърне в добра форма.

Финалните въпроси касаеха позицията, на която обича да играе, както и потенциален трансфер извън клуба. На първото запитване отговори, че се чувства най-удобно като дясно крило, но и че няма проблем да играе там, където му казва треньорът, стига да е на терена. На втория въпрос отговори:

"Ние сме футболисти и имаме работа на терена. Има хора, които да работят за нас извън терена по трансфера. Моята задача е да играя и да се поддържам във форма. Няма нещо черно на бяло". 

Колкото до равенството с Крумовград, треньорът на Левски Николай Костов на няколко пъти се оплака от лошия терен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от БАЛКАНИ

Сценарият с двете ЦСКА напът да се повтори в съседно на България първенство

Румънският футбол е напът да повтори неприятно постижение на българската Първа лига. Става въпрос за прецедента...

Реклама
Най-четени новини

виж всички