Договориха се? До ден Левски преподписва с твърд титуляр, други двама се дърпат?


Договориха се? До ден Левски преподписва с твърд титуляр, други двама се дърпат?
Снимка: Getty Images

2502 0

Ръководството на Левски е съвсем близо до това да приключи сагата с подновяването на договора на още един от основните си футболисти в лицето на Андриан Краев.

Има сделка?

"Сините" са на финалната права да си осигурят задълго услугите на родния национал. Очаква се съвсем скоро 24-годишният полузащитник официално да сложи подписа на новия си договор, пише "Тема Спорт".

Към полузащитника е било отправено финално предложение със значително завишени параметри. Във вторник или сряда двете страни трябва да седнат на масата, за да вземат окончателно решение.

Проблемът с изтичащите договори на "Герена"

От контракта на халфа остава по-малко от година. Това означава, че ако той не бъде преподписан, през зимата играчът ще може свободно да преговаря с други клубове. Подобна бе и ситуацията с Вендерсон Цунами, Уелтън, Кристиан Димитров, Жереми Петрис и Келиан ван дер Каап.

Първият вече парафира нов договор. Не по подобен начин обаче стои ситуацията с останалите. Очаква се бразилският техничар, както и Димитров да останат на "Герена". Другите двама към момента не са доволни от предложенията и отказват да ги приемат.

Междувременно Валери Божинов се намеси в казуса и успокои феновете за Краев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Дарлан сбъдва втора мечта в Левски, почитател е на Шави и обещава да не пуска топката

Това лято Левски е пестелив откъм селекция, като взе само един нов играч, но се очаква съвсем скоро да представи...

Реклама
Най-четени новини

виж всички