По стъпките на Филип Кръстев: Скаути от МЛС ще наблюдават Уелтън срещу ЦСКА


По стъпките на Филип Кръстев: Скаути от МЛС ще наблюдават Уелтън срещу ЦСКА
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

3175 0

Един от най-добрите футболисти на Левски - Уелтън, ще получи специално внимание от скаут от МЛС, който ще присъства на националния стадион "Васил Левски" за "Вечното дерби" срещу ЦСКА, твърди "Тема Спорт".

Интересът към Уелтън

На националния стадион ще седне естонец, който се е нагърбил със задачата да следи за тимове от МЛС действията на "синия" футболист. Бразилското крило прави доста силна кампания. Той взе участие във всичките 17 двубоя на тима – 11 в Първа лига и 6 в Лигата на конференциите. В тях отбеляза общо 4 попадения – по 2 във всяка надпревара.

Гореспоменатото издание съобщава, че интерес към услугите на Уелтън има и от Казахстан. Очаква се обаче "сините" да се разделят много трудно с него. Стандард Лиеж искаше да купи крилото, но на "Герена" искаха 3 милиона евро, а офертата на белгийците бе доста ниска и не удовлетвори "синята" управа.

Уелтън пристигна в Левски от Ботафого през януари 2022 със свободен трансфер. Той се превърна в ключов играч както за Мъри Стоилов, така и за Николай Костов. Договорът на бразилеца е до края на сезон 2025/26, а "Transfermarkt" го оценява на 2 милиона евро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дисекция преди "Вечното дерби" ЦСКА - Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички