Член на НС на Левски: Има 175% ръст на приходите от феновете спрямо 2021 г.


Член на НС на Левски: Има 175% ръст на приходите от феновете спрямо 2021 г.
Снимка: Levski.bg

1143 0

Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев обяви, че приходите на клуба са скочили със 175% през последната година спрямо 2021 г. Той вярва, че сегашното клубно ръководство може да повтори добрите резултати от миналия сезон и те трябва да останат на "Герена".

"Моделът на управление в Левски трябва да вдъхва доверие, а през последната година имаме постигнати огромни финансови резултати, обединение на феновете и частично в резултатите на тима. Ръстът на приходите от привържениците в клуба е 2.8 пъти. Това е 175 процента ръст в сравнение с 2021 година", коментира Ганев в предаването "Арена спорт" на БНТ.

"Това става само, когато всички са обединени. Това бе направено с началото на сдружението "Левски е вечен" и, разбира се, с работата на Ивайло Ивков", допълни той.

Както е известно, от доста време насам феновете държат Левски на повърхността - не само с подкрепата си по трибуните, с привличането на спонсори със своята отдаденост, но и с лични средства. Вчера стана ясно и че бивш рефер, настоящ кмет, е дарил сериозна сума за дълга към НАП.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички