Георги Петков коментира положението в Левски и отсвири ЦСКА за титлата


Георги Петков коментира положението в Левски и отсвири ЦСКА за титлата
Снимка: LAP.BG

7416 0

Иконата на българския футбол през последните десетилетия - Георги Петков, който днес навършва 47 години, даде пространно интервю за кариерата си и случващото се в българския футбол, като активният играч не пропусна да обсъди колосите в страната - Левски и ЦСКА.

Стражът сподели пред Дарик радио, че според него случващото се на "Герена" не е нормално, особено през последната седмица. Междувременно обаче той сподели и мнението си кой ще стане шампион на страната, след като разликата на върха е факт и е в полза на ЦСКА

Ситуацията в Левски

"Моето мнение е, че не са нормални тези неща, които се случват последната седмица в Левски. Все пак говорим за отбора на народа, не отива на клуб като Левски да се случват такива неща", сподели Петков за "сините".

Битката в Първа лига

"Прогноза не мога да дам, но от това, което гледам ЦСКА от доста време се измъква по един начин – с късмет, с какво ли не, все побеждават, но няма да им е толкова лесно за титлата. Лудогорец направи треньорска смяна с доста добър български специалист. Моето мнение е, че Лудогорец ще стане шампион", категоричен бе опитният страж от родния футбол.

 Вижте с какви специалисти Лудогорец ще спира ЦСКА за титлата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички