Пелето: Искам ръководители във футбола като г-жа Раева!


Пелето: Искам ръководители във футбола като г-жа Раева!
Снимка: БГНЕС

18137 0

Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов вярва, че "сините" спокойно могат да се борят за титлата с Лудогорец и ЦСКА. Той си пожела във футбола да има повече ръководители като президента на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева.

"Какъв Лудогорец, какъв ЦСКА?!"

"Абе, какъв Лудогорец, какъв ЦСКА?! Лудогорец щяхме да ги бием с децата... Левски винаги се бори за титлата. Случилото се в последните години остава в миналото. Не можем да върнем времето. Ето, например със Станимир Стоилов направихме 11 мача без победа. Ако бяхме спечелили 5-6, щяхме да се борим за титлата. След напускането на Мъри смятах, че футболистите са демотивирани. Но не бяха! Явно той им е казал хубави думи, да не се отчайват. Добри футболисти са и бъдещето е пред тях", коментира Ангелов пред "Мач Телеграф".

Нужна ли е разпродажба заради НАП?

"Стоилов рядко бърка за играчите. Той знае кой футболист може да развие. Колкото до разпродажбата, за мен трябва да има такава. Дори още, след като отпаднахме от Хамрун, 3-4 трябваше да се изпратят, и 3-4 да се вземат. Да се изплати тогава част от дълга и да развиваме. Трябва да позачистим финансовото състояние на Левски. Отбор, който се бори за титла, и голям дълг няма как да вървят заедно. Нека всичко е ясно в клуба и да е по-лесно на новите треньори", продължи той.

Искам шеф като Раева!

"Като изключим гимнастиката, почти всички други федерации нямат резултати. Те запазиха ритъм и начина на работа от онова време. Имат свиреп началник в лицето на г-жа Раева, която се бори със зъби и нокти. Тук малко, там малко, на добо ниво е всичко.

Аз често призовавам нея да каже какво прави, да събере 5-6 малоумника като мен, да се хванем и да почнем да тормозим някого, за да се развиваме. Но то и ние не знаем кого да тормозим. Аз искам ръководители като г-жа Раева", категоричен е шефът на Левски-Раковски. А ето за какво Пелето беше бесен на ръководителите на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички