Пелето бесен на босовете на Левски: Лудогорец можеше да съкруши юношите с 4-5 гола


Пелето бесен на босовете на Левски: Лудогорец можеше да съкруши юношите с 4-5 гола
Снимка: БГНЕС

9713 0

Бившият лидер в Левски - Станислав Ангелов, даде любопитно интервю около случващото се в любимия му клуб през последните седмици. 

Пелето бе категоричен пред Actualno.com, че съдбата може да е изиграла лош номер на "сините", след като не са излезли с оптимален състав при визитата си на Лудогорец и в прав текст критикува ръководителите, че са хвърлили юношите срещу подобен съперник. 

Позицията на Пелето

Ангелов сподели, че столетният клуб не е създаден, за да се интересува къде се намира вечният му съперник - ЦСКА, а "когато се случва нещо, което е в разрез с първоначалната концепция, аз не съм ок", призна бранителят.

"Аз съм станал левскар и съм се влюбил от дете в Левски, познавайки историята му. Левски не е създаден, за да се интересува къде се намира ЦСКА, а да носи името на Апостола – с чест, достойнство и много отговорност. Левски е идея, това не е просто футболен клуб. Когато се случва нещо, което е в разрез с първоначалната концепция, аз не съм ок. Беше ми крайно неприятно да гледам това, което видях", обясни Ангелов.

Случилото се срещу Лудогорец

Ветеранът призна, че според него юношите на Левски са имали известен късмет на "Хювефарма Арена" и това е сред основните причини за крайното 2:3:

"Другото, което искам да добавя е, че не можеш да хвърляш едни млади момчета в боя срещу най-добрия противник в българското първенство към момента. Вярвам, че те имаха и малко късмет. Представете си футболистите на Лудогорец да се бяха разиграли малко повече и да имаха повече късмет, щяха да вкарат 4-5 гола и да съкрушат юношите". 

Показаното срещу ЦСКА

Пелето се опита да обясни и показаното във Вечното дерби, когато "сините" за първи път от няколко срещи с ЦСКА насам - бяха тотално надиграни и победени с 2:0:

"Както и други спортни деятели са казвали, винаги за всяко нещо се плаща. В спорта не можеш да избягаш. Нямаш избор. Аз смятам, че тези грешки, които допуснахме срещу ЦСКА, не са плод само на физическо състояние, а и на отношението ни предния мач (б.а. - срещу Лудогорец). Ако бяхме докрай честни и достойни, такива каквито всички искаме да сме, най-вероятно щяхме да се представим много по-добре и да бием и следващия двубой (б.а. – срещу ЦСКА). Така се оказа, че загубихме и двете срещи подред".

Вижте и останалата част от интервюто на Пелето за Actualno.com, където споделя, че Левски не е бил честен до край.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички