Ангелов: ЦСКА сам си е виновен, нормално е Левски да побеждава Лудогорец


Ангелов: ЦСКА сам си е виновен, нормално е Левски да побеждава Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2892 0

Бившият капитан на Левски - Станислав Ангелов, коментира за предаването "Арена Спорт" водещите теми от родния футбол през последните седмици. 

Пелето засегна поражението на "сините" от Лудогорец и предстоящото Вечно дерби с ЦСКА в сряда, което ще определи новия шампион на България. Не на последно място бе засегната и голямата цел на Левски през последните години. 

Мнението на Ангелов

"Ако някой може да бие Лудогорец, това е Левски. Нормално е за Левски да побеждава Лудогорец. Винаги са притежавали класни футболисти и добри треньори. Левски не е само отбор, а идея и дух. На терена не играят пачки, а самите футболисти. Щастлив съм от това, което видях като продукция от "синия" отбор. Вероятно умората и напрежението натежа на футболистите. Момчетата показаха максимума от себе си и се представиха добре.

ЦСКА имаха възможност да се представят по-добре. Един шампион трябва да си извоюва всичко сам. ЦСКА сами са си виновни. Трябваше да постъпят по-сериозно. От много време насам пролетта ЦСКА не играе толкова силно, колкото през есента. Лудогорец е фаворит за титлата. ЦСКА не играе много успешно срещу Левски", категоричен е Ангелов.

Вижте каква сделка анонсира Левски в неделя!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички