Павел Колев разкри колко пари са нужни, за да оцелее Левски, и кога е срокът


Павел Колев разкри колко пари са нужни, за да оцелее Левски, и кога е срокът
Снимка: БГНЕС

1517 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори след срещата на Управителния съвет, която се състоя на "Герена". Той разкри колко пари са нужни на "синия" клуб, за да оцелее. Освен това, Колев посочи докога трябва да бъдат получени те.

"До края на юли са ни необходими около 3 милиона лева. Разполагаме с 1/6 от нужните 3 милиона лева. Клубът влиза в процедура по несъстоятелност, ако не се съберат още 2,5 милиона лева. Това не е нещо ново, което не сме виждали в България. Това ще е много неприятно за Левски" - започна Колев.

"Имам екип, който стои денонощно при мен в офиса, който прави така, че привържениците да получават нещо срещу парите си - като арикули. Няма как да обещая на хората, че от утре ще започнем да печелим милиони от телевизионни права, мърчандайз и търговски сделки. Колкото и да работим, спасението на Левски се случва през много сериозно орязване на бюджета, което се случва и за момента. Не само чрез дарения, защото хората, колкото и да даряват, няма как да издържат Левски в мащаба му" - коментира още той.

Припомняме, че през вчерашния ден (19.05) Павел Колев призна, че благодарение на даренията, които привържениците постоянно правят, част от заплатите на играчите на Левски са били изплатени.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


След арестите и времето в затвора: Антъни Джошуа откровено за пътя до световния връх в бокса

Антъни Джошуа преобръща живота си, за да стане двукратен световен шампион в тежка категория след няколко срещи...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама