Павел Колев разкри колко пари са нужни, за да оцелее Левски, и кога е срокът


Павел Колев разкри колко пари са нужни, за да оцелее Левски, и кога е срокът

1168 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори след срещата на Управителния съвет, която се състоя на "Герена". Той разкри колко пари са нужни на "синия" клуб, за да оцелее. Освен това, Колев посочи докога трябва да бъдат получени те.

"До края на юли са ни необходими около 3 милиона лева. Разполагаме с 1/6 от нужните 3 милиона лева. Клубът влиза в процедура по несъстоятелност, ако не се съберат още 2,5 милиона лева. Това не е нещо ново, което не сме виждали в България. Това ще е много неприятно за Левски" - започна Колев.

"Имам екип, който стои денонощно при мен в офиса, който прави така, че привържениците да получават нещо срещу парите си - като арикули. Няма как да обещая на хората, че от утре ще започнем да печелим милиони от телевизионни права, мърчандайз и търговски сделки. Колкото и да работим, спасението на Левски се случва през много сериозно орязване на бюджета, което се случва и за момента. Не само чрез дарения, защото хората, колкото и да даряват, няма как да издържат Левски в мащаба му" - коментира още той.

Припомняме, че през вчерашния ден (19.05) Павел Колев призна, че благодарение на даренията, които привържениците постоянно правят, част от заплатите на играчите на Левски са били изплатени.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


8 любопитни факта за коридата

  Смята се, че коридата се е зародила в древни времена. Иберийският народ, живял на територията н съвременна...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама