Колев: Платихме част от заплатите на играчите благодарение на феновете


Колев: Платихме част от заплатите на играчите благодарение на феновете
Снимка: БГНЕС

1298 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев сподели, че част от заплатите на играчите са били изплатени, като това се е случило благодарение на феновете. Футболистите още може да поискат да разтрогнат, но никой не е изявил подобно желание.

"Платихме част от заплатите благодарение на феновете. Взехме глътка въздух. Ситуацията е добра при играчите и няма сериозно напрежение от тази безтегловност, в която сме изпаднали. Все още имат право, но никой не е изявил желание да разтрогне договора си", заяви Колев. 

"Имахме разговор на тема намаление на заплатите, да се откажат от договорите си това не е лесен процес, с изключение на Нуно Рейш, който не виждаше развитие при нас. Не сме водили разговори с тези, които им изтичат договорите, все пак трябва да довършим сезона. Бих призовал хората да мислят рационално и да помагат, колкото могат. Подкрепата от хората, които са играли винаги е изключително важна. Администрацията има нужда от лидер. Би било перфектно, ако той се казва Наско Сираков", допълни още той.

А какво заяви относно дарението на фирма на депутата Делян Пеевски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички