Игор Томашич втрещи: Не гледам футбол, нито Световното, нито Шампионска лига


Игор Томашич втрещи: Не гледам футбол, нито Световното, нито Шампионска лига
Снимка: принтскрийн

2272 0

Бившата звезда на Левски Игор Томашич призна, че след края на кариерата си е приключил с футбола. Той не само се е заел да работи в друга сфера, но и изобщо не следи футбола - нито чете новини, нито гледа мачове. Хърватинът игра на "Герена" в периода 2005-2008 година.

"Честно казано, изобщо вече не гледам футбол. Чувам се още с някои бивши мои съотборници в България. Един път на два месеца чета новини, нещо, свързано с България, с футбола, с Левски. Честно си го казвам, аз със футбола изобщо нямам нищо общо вече", заяви Томашич пред "Дарик".

"Обичах футбола, това ми беше и хоби, и работа. Винаги давах всичко от себе си, когато бях на тренировки и мачове. Когато спрях с футбола, изобщо не се виждах повече като част от него – като треньор или мениджър. С времето дори спрях да гледам футбол – не гледам нито Шампионска лига, нито Световното. Гледах много малко само когато Хърватска играеше. Не знам как да го кажа. Изнервям се като гледам футбол", сподели бившият защитник, който сега има транспортен бизнес.

Хърватинът пожела много успех и късмет на Левски и допълни: "Левски е голям клуб с история. Надявам се, че няма да се случи така - Левски да го няма". А какъв жест към клуба направи бранителят Нуно Рейш, след като се раздели с него вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички