Патрик-Габриел Галчев: Айнтрахт е гранд, но ние винаги излизаме за победа


Патрик-Габриел Галчев: Айнтрахт е гранд, но ние винаги излизаме за победа
Снимка: БГНЕС

2640 0

Защитникът на Левски Патрик-Габриел Галчев бе много, много радостен след победата с 2:1 над Апоел Беер Шева. На стадион "Георги Аспарухов" "сините" спечелиха заслужено и след нулево равенство в Израел си осигуриха плейофен сблъсък с Айнтрахт Франкфурт за влизане в групите на Лигата на конференциите.

Галчев бе запитан да коментира как се чувства и какво мисли за предстоящия сблъсък с германския съперник. Той призна, че това е гранд на европейския футбол и че ще бъде много трудно, но въпреки това и че Левски винаги се бори за победа.

"Чувството е уникално, то не се описва. Горди сме от всичко това, което направихме. Горди сме, че успяхме да зарадваме всички фенове, които бяха на стадиона. Можем да се гордеем само от това, което направихме днес.

Ако реално мислим над нещата, Айнтрахт са гранд в европейския футбол. Ще ни е много трудно, но винаги се борим за победа, винаги излизаме за победа и каквото покаже съдбата. Благодаря на феновете, само мога да им се поклоня. Да продължават така да подкрепят нашия клуб" - сподели Галчев след срещата. Неговият съотборник Пламен Андреев също вярва, че Левски може да отстрани Айнтрахт Франкфурт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички