ПАОК - Левски по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?


ПАОК - Левски по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

13379 0

Във вечерта на 28 юли Левски гостува на гръцкия гранд ПАОК на стадион "Тумба" в мач-реванш от втория кръг на квалификациите за турнира Лига на конференциите!

*Първата среща в София завърши 2:0 за "сините"! Победителят от тази двойка ще се изправи срещу победителя от Велес - Хамрун Спартанс (1:0 за Хамрун след първите 90 минути) в следващата фаза на надпреварата.

Съставът на Станимир Стоилов успя да изненада "черно-белите" на "Герена", но реваншът няма да бъде никак лесен. Местните фенове ще се опитат да превърнат "Тумба" в ад за Левски, който ще трябва да оцелява без собствените си привърженици. 

По програма Левски трябваше да гостува на Славия в дербито на 3-ия кръг в Първа лига, но двубоят бе отложен по молба на 26-кратните шампиони на България. ПАОК също почиваше през уикенда, но причината е друга - първенството в Гърция стартира на 20 август!

За разлика от първия сблъсък, този път Стоилов ще може да разчита на Цунами и Андриан Краев, но Ивелин Попов и Илиян Стефанов все още се възстановяват от контузии.

Мачът ще стартира в 20:30 часа и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 2". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на ПАОК - Левски НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички