Михайлов: Предстои ни една хубава европейска вечер


Михайлов: Предстои ни една хубава европейска вечер
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1183 0

Капитанът на Левски Николай Михайлов говори преди реванша между българския гранд и ПАОК в Лигата на конференциите. Двубоят е в четвъртък вечер от 20:30 българско време, а "Тумба" в Солун ще приеме сблъсъка.

Ето какво заяви той:

"Обстановката е спокойна. Подготвили сме се добре за мача. Имаме последна тренировка. Надявам се всички да бъдем здрави. Знаем какво да очакваме утре.

Предстои ни една хубава европейска вечер. Мисля, че сме подготвени за нея. Да направим един хубав резултат. Целта след първия мач е да се класираме за следващия кръг.

Думата "напрежение" ми е малко странна. Преди всеки мач трябва да доза от него. То държи футболистите живи и готови. Мисля, че отборът е готов."

Българският страж коментира и подкрепата, която ПАОК ще има утре:

"Утре ще разберем дали ще ни се отрази негативно. Надявам се, че не. Подготвени сме добре за него. Преди седмица изпитахме феноменална подкрепа от нашите привърженици, бяха 12-ият играч. Естествено, че утре ще ни липсва. Те обаче ще ни подкрепят от България и заради това трябва да излезем с високо вдигнати глави. 

Още преди първия мач го казах: "Който не може да играе под напрежение - не е за Левски". Защото това е целта - да се борим в Европа и да гоним шампионски титли и купи.

Ние сме поели този път и се моля утре да направим добър резултат, да продължим напред и да зарадваме нашите привърженици". 

Ето какво каза Станимир Стоилов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички