Станимир Стоилов преди реванша с ПАОК: Важно е да издържим физически и психически в този двубой


Станимир Стоилов преди реванша с ПАОК: Важно е да издържим физически и психически в този двубой
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2107 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, даде пресконференция пред медиите в Гърция преди срещата реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите между ПАОК и Левски.

Ето какви бяха думите на специалиста:

"Цунами и Краев са готови и са в групата. Те са опция, която можем да използваме. Имамe повече от 24 часа да решим. Ясно е за нас, че ПАОК беше и е фаворит в такова противоборство. Направихме един добър мач в София. Заслужено спечелихме. Знаем какво ни предстои. Видяхме още в първия мач качествата на ПАОК. Треньорът им ми направи добро впечатление. Имат страхотни играчи", заяви Мъри Стоилов пред представителите на медиите в Солун.

"Продължавам да стоя зад думите си, че ще е чудо да отстраним ПАОК. Важно е да издържим физически и психически в този двубой. Важното е да играем футбол, който нашите привърженици заслужават. Мачът ще бъде, както се казва, игра на грешки, надявам се да не допускаме такива, а ако противникът допусне такива, да се възползваме от тях, както бе в първата среща".

"Успяхме да изиграем един добър мач, аз продължавам да твърдя, че ПАОК е отличен отбор, който играе добър футбол, така че трябва да отговорим на тяхното ниво, ако искаме да продължим напред".

"Надявам се тази победа, всяка победа изобщо, да ни калява и да ни дава нужната увереност, за да вървим напред, естествено, трудните изпити, когато ги взимаш, това те прави винаги по-добър, предстои поредният изпит и ако се справим с това изпитание, можем да го окачествим на истинско футболно чудо за нас", завърши наставникът на "сините".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Георги Миланов преди срещата реванш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички