Отиваме на "Герена" за победа! В Локомотив София се надъхват за Левски


Отиваме на "Герена" за победа! В Локомотив София се надъхват за Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2707 0

Собственикът на Локомотив София - Иван Василев, сподели очакванията си за предстоящия мач на своя клуб срещу Левски. Босът на столичните "железничари" коментира и продължаването на отбора към 1/2 финалите за Купата на България.

Какво стори и какво предстои на Локо София?

Локомотив победи вечния си съперник Славия в 1/4-финалния етап от турнира в драматичен мач, завършил 2:1. Столичани останаха доволни от свършената работа, но преди всички предстои труден двубой срещу Левски. "Червено-черните" гостуват на "сините" в събота (08.04). Василев остана оптимист за битките и на двата фронта.

"Защо да не спечелим и финала"?

"Няма вече слаби противници. Купата е дразнител за всички отбори, защото е най-лесният път към Европа. Искам да играем добре, както досега, пък който е по-добър, да победи. Мечтите са безплатни, защо да не спечелим и на финала? Още когато се завърнахме в елита, казах че всички отбори трябва да се съобразяват с нас. Локомотив е институция, клуб с успехи и традиции", заяви Иван Василев пред "Диема Спорт" и продължи.

"Ще играем за победа във всеки мач и на двата фронта. Отиваме на "Герена" за победа и вярвам, че ще спечелим срещу Левски. Не мисля, че класите са много различни, всичко е въпрос на концентрация и на мотивация. Дай Боже, да победим", допълни още той.

Вече стана ясно и с кой точно ще спори Локомотив в 1/2 финалите за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички