Разкриха точните думи, с които Сираков е освободил Ивков от Левски, както и отговора на юриста


Разкриха точните думи, с които Сираков е освободил Ивков от Левски, както и отговора на юриста
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5927 0

На провелото се днес (6 април) ОС на Левски се взеха редица важни решения. Най-ключовото, от които бе свързано с освобождаването на Иво Ивков от поста изпълнителен директор лично от мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков.

Часове след края на Общото събрание колегите от "Sportal.bg" предоставиха запис, в който се чува ясно и отчетливо как Наско Сираков освобождава Иво Ивков и му предлага друг пост в клуба, а след това и отговорът на юриста.

Думите на Сираков

"Ако има различия, аз съм казал. На който не му харесва политиката на Левски, си тръгва. На този етап единствено, което мога да ви кажа е, че ще направя последен компромис в името на Левски. От другата седмица Ивков няма да е изпълнителен директор, но ще му бъде предложен друг пост в клуба", каза Сираков по време на Общото събрание на акционерите на "Герена".

Отговорът на Ивков

"Отказвам ви предложението, разбира се. Много съм ви благодарен, желая успех. Ще остана дотогава, докогато трябва да се свърши работа и си тръгвам в деня, в който бъда отписан от Търговския регистър, тъй като съм единствен представляващ. Не съм се кълнял във вярност нито във вас, нито в когото и да било. Аз дойдох тук с мисия да спасим заедно Левски. Бяхме на път да успеем, там са големите ни различия, беше ни попречено".

"Без чужди инвеститори, без европейски турнири клубът можеше да е с изплатена главница към НАП и да има силен и конвертируем отбор. Това, което ми предлагате, е подигравка. Явно, не знам, съм ви дал повод, че съм човек без чест и достойнство. Не знам защо. Това е все едно на Мъри Стоилов да му предложите да стане помощник-треньор".

Освен освобождаването на Ивайло Ивков се стигна и до това на члена на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички