Официално: Кампанията за увеличаване на капитала в Левски започна!


Официално: Кампанията за увеличаване на капитала в Левски започна!
Снимка: Levski.bg

7175 0

Левски продължава да търси всякакви начини да излезе от дълбоката финансова криза, в която е изпаднал. "Сините" обявиха официално поредната стъпка, целяща да подпомогне погасяването на огромните дългове на клуба.

Столичният гранд обяви, че стартира нова кампания по увеличаване  капитала клуба. Това ще се случва чрез емитиране на нови акции. 

"Сините" очакват сериозен интерес спрямо тази си идея, поради което съобщиха, че са създадени специален номер, както и имейл, към които желаещите да закупят акции могат да се обърнат със запитвания.

Ето какво написаха от Левски по повода: 

„Уважаеми левскари,

във връзка с увеличeнието на капитала на ПФК „Левски“ с емитиране на нови акции, създадохме телефон и мейл, на които можете да зададете Вашите въпроси, отнасящи се до тази кампания. Моля, пишете ни на мейл akcii2023@levski.bg или се обадете между 9:00 и 17:00 часа в работен ден на следните мобилни телефони: 0884133543 и 0884188632“.

Една от причините "сините" да се решат на този ход е сериозният ръст на приходите от феновете, който клубът отчита последните години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички