Официално: Цунами "заля" Левски - "сините" обявиха второто си ново попълнение! (СНИМКИ)


Официално: Цунами "заля" Левски - "сините" обявиха второто си ново попълнение! (СНИМКИ)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3241 0

Левски официално се сдоби с второ зимно попълнение - "сините" обявиха в клубното си приложение новината, че са подписали договор с Вендерсон де Фрейташ Соарес - Цунами, който ще влезе в сила от 1 януари 2022 година и ще бъде за срок от две години и половина!

Клубът приветства с добре дошъл бразилеца, който играе на поста ляв бек, и му пожела много щастливи мигове на стадион "Георги Аспарухов". 

Прочетете тук какво каза по-рано днес самият футболист на "Летище София"!

Ето и текста на цялата публикация, с която Левски обяви втория си трансфер:

""ПФК Левски" подписа договор със защитника Вендерсон де Фрейташ Соареш - Цунами. Контрактът с бразилския футболист влиза в сила на 1 януари 2022 г. и е за срок от 2,5 години.

Той е роден на 4 януари 1996 година в Белем (Бразилия). Юноша е на Ремо, с който подписва първия си професионален договор през 2016 година. С екипа на родния си тим изиграва 29 мача и вкарва 3 гола.

През 2016 година е преотстъпен на Кащанял, за който записва 6 мача и 1 гол. През 2018 година играе последователно за Рио Кларо (7 мача) и Тубарао (2 мача). През 2019 година играе за Боа Ешпорте (12 мача и 3 гола) и Куиба (1 мач).

"ПФК Левски" приветства с добре дошъл на "Герена" Вендерсон де Фрейташ Соарес - Цунами и му пожелава много щастливи мигове със синята фланелка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички