Цунами пристигна в България, за да подпише с Левски и отсече: Велтон не ми е казвал нищо!


Цунами пристигна в България, за да подпише с Левски и отсече: Велтон не ми е казвал нищо!
Снимка: dsport.bg

1977 0

Вендерсон де Фрейтас Соарес - Цунами кацна на "Летище София" и говори пред насъбралите се журналисти, преди да поеме към стадион "Георги Аспарухов", където трябва да премине медицински прегледи и ако всичко е наред - да подпише договор с Левски.

Ето какво сподели бразилецът пред колегите от "Дспорт":

"Мисля, че това е една много голяма възможност за мен. Клубът е голям, винаги в първите позиции в България. Радвам се, че ставам част от това семейство. Знам, че ме чака много работа и усилия. Трябва да гоним своите цели в първенството и останалите задачи до края на сезона", започна той.

"Левски има добри футболисти с качества и опит. Това много ме зарежда и мисля, че ще направим добър сезон оттук насетне. В момента предпочитам да играя ляв бек. Не е проблем и да бъда стопер. Важното е да играя и да съм полезен за моя отбор", заяви Вендерсон и отговори на въпрос откъде идват прякорът му Цунами:

"Преди като подрастващ футболист играех на друга позиция и вкарвах много голове. И заради това ме нарекоха Цунами".

Бразилецът бе попитан и за неговия съотборник Велтон, за когото също има информации, че е желан от "сините", но има договор с Ботафого до лятото на 2022 година:

"Нямам такава информация, а общувах с него. Не ми е казал такова нещо, мисля че той има договор с бразилския ни отбор. Надявам се обаче да дойде, защото е много добър футболист и ще е хубаво да е тук".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички