Одитът е приключил - краят на 2022 година се очертава щастлив за Левски?


Одитът е приключил - краят на 2022 година се очертава щастлив за Левски?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

8709 0

От дълго време насам се знае, че сръбският милиардер Драган Шолак проявява интерес към българския гранд Левски и желае да закупи контролния пакет акции на клуба. За тази цел бе поръчан специален одит, който да покаже в детайли реалното финансово състояние на "сините".

"Блиц" съобщава в днешния 12 септември, че проверката е приключила и, за радост на всички на стадион "Георги Аспарухов", не е показала нещо различно от предварително подадената информация!

Изданието пише, че по този начин се прави важна стъпка към евентуалното закупуване на Левски от Шолак чрез компанията "Sport Republic", която наскоро се сдоби с акциите на английския Саутхемптън и турския Гьозтепе.

"Преди да започне одитът, от Sport Republic искаха да видят в детайли проблема със задълженията ни. Хората заявиха, че ако няма някакви драстични разлики, ще се направи важна крачка към подписване на договор за купуване контролния пакет акции. Е, крачката е направена", заявява източник на изданието.

Допълва се още, че ако всичко върви по план, 26-кратните шампиони на България могат да имат нов собственик около Коледа и Нова година!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Септември София се разделя с още двама - единият отива в Левски, а другият в ЦСКА 1948?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички