Станимир Стоилов: Трябваше да проявим малко повече воля и характер


Станимир Стоилов: Трябваше да проявим малко повече воля и характер
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1642 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, застана пред медиите и коментира загубата на "сините" от Локомотив София в мач от десетия кръг на родната Първа лига.

Ето какво сподели Мъри:

"Доста грешки в играта, изключителна неувереност. И второ - неуверни и несигурни в защита. Особено след излизането на Ноа нямахме опции. Втори мач с неговото отсъствие защитата ни е изключително нестабилна. Локомотив играеше само с дълги топки, ние трябваше да проявим малко повече воля и характер", заяви Стоилов.

"Срещу Арда не се видя пропукване. Там противникът нямаше голово положение. Днес имаше изключително безхарактерно представяне на част от футболистите. А срещу нас всички играят надъхано. Без характер няма как да спечелим. Тежък терен, но това е положението. Това е българският футбол, ще играем на такива терени".

"Загубата може да се отрази мотивиращо. Ще се опитаме да играем по най-добрия начин".

"За Бари не съм оптимистично настроен, но все още нямаме диагноза. Натрупаха се доста неща и ще трябва да ги решаваме. Травмите са на важни хора и играчи. Но футболистите, които са тук имат потенциал да играят много по-добре в атакуващ план".

"Уелтън и Роналдо видяхме, че са изморени и решихме да ги възстановим. Но имаме достатъчно футболисти. Бяхме крехки и оттам недостатъчно агресивни", завърши специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза и мениджърът на Локомотив София - Станислав Генчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички