Ноа Сонко Сундберг се е разминал с най-лошото, но пропуска мача с ЦСКА


Ноа Сонко Сундберг се е разминал с най-лошото, но пропуска мача с ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4105 0

През отминалия уикенд Левски допусна втора загуба в Първа лига за сезон 2022/23, отстъпвайки на Локомотив София в квартал "Надежда", а в този мач "сините" дадоха свидна жертва - централният бранител Ноа Сонко Сундберг изкълчи глезена си и се наложи да напусне терена, а по-късно и да бъде откаран в болница.

"Тема Спорт" пише, че първоначалните прегледи на бранителя са показали, че няма счупване, но кракът му е бил шиниран, а прогнозите са, че ще отсъства от терените за около един месец!

Това означава, че Сундберг на 100% пропуска сблъсъка с ЦСКА от 11-ия кръг, който е насрочен за идната неделя (18 септември, 16:45 часа). До средата на октомври Левски ще има и гостуване на Берое (1.10.), домакинство на Ботев Пловдив (8.10.), както и визита на Септември София (15.10.).

Ноа Сонко Сундберг е най-стабилният защитник на Станимир Стоилов и със сигурност в битката с "червените" липсата му ще се усети. Билал Бари също е трайно контузен, а резултатите от неговите прегледи се очакват в следващите часове/дни. Жереми Петрис е третият в лазарета на "Герена", но за него има шанс да играе срещу ЦСКА.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш български рефер назова съдийските грешки на Валентин Железов от мача Локомотив София 3:2 Левски!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички