Собственикът на Локомотив София Иван Василев след успеха над Левски: Бяхме по-настоятелни, добър мач и заслужен успех


Собственикът на Локомотив София Иван Василев след успеха над Левски: Бяхме по-настоятелни, добър мач и заслужен успех
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2356 0

Собственикът на Локомотив София - Иван Василев, сподели впечатленията си от успеха над Левски с 3:2. Пред "Тема Спорт" той коментира, че е доволен от победата и вярва във възможностите на футболистите на тима. Босът засегна и финансовата тема при столичните "железничари".

Г-н Василев, Локомотив София победи Левски с 3:2 в "Надежда". Как ще коментирате успеха на тима?

"Получи се истинско столично дерби. Добър мач и за двата отбора. Нашите момчета бяха по-настоятелни и търсеха победата до края. Заслужен успех, но двубоят вече приключи и трябва да се подготвим за следващия кръг. Емоцията е хубава, но трябва да отмине по-бързо", заяви Василев.

Ще има ли допълнителни премии за отбора след успеха над Левски?

"За всеки мач играчите си имат допълнителни бонуси. Няма да има нещо по-специално след победата над Левски".

Как ви се вижда Локомотив от началото на сезона? Каква оценка бихте поставили на отбора до момента?

"Ако трябва да бъда откровен, аз съм максималист. Можеше и по-добре да бъде, защото загубихме почти спечелени мачове срещу Славия и ЦСКА 1948. Може би момчетата трябваше да бъдат по-агресивни в тези двубои. Ако ги бяхме спечелили, сега щяхме да бъдем на друго място в класирането. В интерес на истината, след приключването на селекцията смятам, че вече в отбора има добра конкуренция. Това ще вдигне качеството на играта и футболистите ще показват пълния си потенциал, защото когато не се представят на ниво, ще отидат на пейката.

Това не е маловажно. Откакто аз съм в клуба, не сме имали такава бройка играчи - сега са 28. Да се надяваме, че след победата над Левски ще се вдигне и самочувствието на момчетата, за да дойдат още положителни резултати. Действително Локомотив се представя добре и успехът срещу качествен отбор като Левски не е за подценяване. Това говори, че вървим в правилната посока и лека-полека трябва да се връщаме към челните позиции. Все пак шест години не бяхме в Първа лига, което не е никак малко. Тепърва се гради всичко. Стъпка по стъпка, защото при мен няма спонсори, които да помагат. Благодарен съм на "Бетано" и Веско Стоянов. Не е леко, докато другите отбори имат много спонсори, държавата и общините им помагат. В Локомотив всичко трябва да правя сам. И това на държавна земя - нямам нищо, както и футболният клуб", допълни още той

Ето какво каза Василев относно трудностите при столичните "железничари", както и впечатленията си от селекцията

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички