Обрат: Селекцията в Левски приключва до дни с привличането на бразилски нападател


Обрат: Селекцията в Левски приключва до дни с привличането на бразилски нападател
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2099 0

Столичният гранд Левски вече си осигури две нови попълнения в лицето на шведския централен защитник Ноа Сонко Сундберг и крайния бранител Цунами, с когото бе подписан договор за две години и половина във вторник (23.11.).

Преди време се заговори, че "сините" имат силен интересен и към един от съотборниците на бразилеца в Ботафого ПБ - нападателя Велтон, но когато кацна на "Летище София", Цунами отрече да е получавал такива сведения от колегата си!

По информация на "Гонг" обаче, Левски е на броени дни от това да подпише договор с Велтон, като за целта той просто трябва да разтрогне контракта си с Ботафого, който иначе изтича през лятото на 2022 година. 26-кратните шампиони на България не могат да си позволят да плащат трансферна сума и това е единствената опция пред тях, ако не искат да чакат до отварянето на летния трансферен прозорец.

Изданието допълва, че до ден-два ще има развръзка около този казус и съобщава, че самият Велтон вече си е стегнал багажа и в момента, в който уреди взаимоотношенията си с бразилския клуб, ще се качи на самолета за България.

Очакванията са, че той също ще подпише договор с Левски за срок от две години и половина, а с неговото привличане зимната селекция на "сините" ще може да се смята за приключена!

"Гонг" допълва, че от стадион "Георги Аспарухов" нямат никакъв интерес към третия бразилец, чието име се завъртя в медийното пространство в последните дни - офанзивният футболист Марлон...

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички