Обективно за Левски: Нужна е твърда ръка - в дългосрочен план!


Обективно за Левски: Нужна е твърда ръка - в дългосрочен план!
Снимка: facebook / levskiofficial

2224 0

Левски се върна 12 месеца назад във времето - през есента на 2022-ра година "сините" навлязоха в ужасяваща серия без победа в Първа лига, през есента на 2023-та събитията започнаха да се повтарят...

Случилото се в квартал "Надежда" в понеделник (27-и ноември) вечер вдигна кръвното на привържениците на отбора и е време за кратък, но обективен анализ!

През лятото футболистите на Левски изиграха 6 мача в Европа, които им повишиха сериозно самочувствието и донякъде с право. Но след това, типично за нашите географски ширини, част от тях се възгордяха прекалено много, помислиха се за велики и незаменими и заламтяха за пари.

Финансовата ситуация на стадион "Георги Аспарухов" обаче е такава, че ръководството не може да пристане на прищевките на тези играчи и да им предложи кой знае колко по-добри лични условия. В резултат на това, напрежението започна да назрява, а атмосферата в съблекалнята да се разваля.

Крайния ефект го виждаме в момента - 5 поредни мача без победа в първенството, почти никакъв спомен от летния стил на игра и категоричен край на каквито и да е било шампионски амбиции. Стигна се дотам, че Николай Костов открито призна, че е разстроен от поведението на Андриан Краев.

И да, кадровите проблеми са си кадрови проблеми, но те със сигурност не са единствената причина за преобразяването на "сините" в негативен план!

Част от запалянковците вече призовават за оставка на треньора, друга част от тях изкарват яда си на футболистите. Разделението по темата "Наско Сираков" пък е съвсем отделен въпрос, който допълнително нагнетява обстановката на "Герена".

Едно е сигурно - така не може да се продължава и е нужна твърда ръка, която да вкара влака обратно в релсите. В дългосрочен план! Има ли такава?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички