Левски си е стиснал ръцете с Гремио за поредната "кариока" на "Герена"


Левски си е стиснал ръцете с Гремио за поредната "кариока" на "Герена"
Снимка: Levski.bg

3961 0

Левски се доближава много близо до второто си ново попълнение през настоящия летен трансферен прозорец. По информация от Бразилия, "сините" са договорили трансфера на "кариока" от Гремио.

Според журналиста Жеремиас Вернек, на "Герена" ще акостира 25-годишният Дарлан, който е съотборник на легендарния уругваец Луис Суарес. Дефанзивният халф е изиграл едва 4 мача през изминалата кампания и е много вероятно да продължи кариерата си в България.

Интересно условие е, че Дарлан ще акостира в София, без да се налага Левски да плаща и стотинка за него, но Гремио ще прибере сериозен процент при евентуална продажба на бразилеца.

Дарлан е продукт на академията на Гремио. В своята кариера е прекарал периоди под наем както в Жувентуде, така и в Чапекоензе. Освен като дефанзивен халф 25-годишният футболист може да играе и зад централния нападател, ако се стигне до рокади в състава.

Дарлан може да се превърне в петия бразилец, който да заиграе на "Герена". Цунами, Роналдо, Уелтън и Рикардиньо, който също акостира от Гремио, са другите четирима.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лудогорец е готов да плати половин милион евро за звезда на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички