Фадига тренира с Левски, но трябва картотека за игра: Кога Асими ще дебютира за "сините"?


Фадига тренира с Левски, но трябва картотека за игра: Кога Асими ще дебютира за "сините"?
Снимка: БГНЕС

4791 0

Един от водещите клубове у нас Левски се подсили само с едно ново попълнение към момента. "Сините" привлякоха Асими Фадига, който вече направи първата си тренировка с новия си отбор. Кога обаче ще запише своя дебют?

Разбира се, необходима е картотека за играча, за да може да играе за тима. Оказва се, че Фадига ще запише първи минути под наставленията на Николай Костов съвсем скоро - още в следващия предстоящ мач за Левски - срещу Ботев Пловдив, информират колегите от dsport.

"Сините" започнаха новия сезон с поражение, след като бяха сломени от ЦСКА 1948 след пълен обрат. Свободният агент Фадига ще опита да помогне на съотборниците си за първа победа през новия сезон - току преди старта и в европейските клубни турнири.

Срещу "канарчетата" Костов отново няма да може да използва Цунами, който търпи наказание от миналата кампания. Бразилецът бе аут срещу ЦСКА 1948 и има още 1 мач санкция. На "Герена" пък очакват Дарлан, който се счита за сигурно ново попълнение. От Левски вече пуснаха билетите за мача с Ботев Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички