Нов ключов футболист напуска Левски! "Сините" с пожарен вариант


Нов ключов футболист напуска Левски! "Сините" с пожарен вариант
Снимка: Официален сайт на Левски

3601 0

Лошите новини за Левски продължават с пълна сила, след като колегите от "Topsport" информират, че досегашният титуляр под рамката на вратата на Левски - Георги Георгиев, ще разтрогне договора си със столичани и ще премине в редиците на Черно море. 

"Сините" привлякоха стража от Славия през зимата и се очакваше той да има голяма роля в състава, но за новия сезон се очаква изненадващо Николай Михайлов да е титуляр - информация, която изобщо не се е харесала на младежкия национал. Той ще разтрогне с Левски, тъй като има да взима няколко заплати, а по този начин пътят му към Черно море е свободен. Той ще замени напускащия Миодраг Митрович. 

Ръководството на "сините" ще реагира бързо на това решение на играча, като се очаква на "Герена" да се завърне Николай Кръстев, пише "Гонг". Досегашният вратар на Витоша (Бистрица) блесна с фланелката на Левски при дебюта си срещу ЦСКА преди няколко години, но оттогава насам постоянно е отдаван под наем. Сега обаче той ще се завърне в клуба и по всяка вероятност ще е втори избор за Георги Тодоров. 

Трансферните новини около Левски като цяло не са добри, като двама от "сигурните" пристигащи на "Герена" все още не са дали отговор на Сираков и компания (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама