Петър Хубчев не дава мира на Левски


Петър Хубчев не дава мира на Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

6946 0

Бившият треньор на Левски Петър Хубчев продължава да създава сериозни проблеми на Левски, пише "Меридиан мач". И изглежда скоро няма да има развръзка около неговото официално напускане на специалиста, който настоява да получи крупна сума, за да прекрати контракта си със закъсалия финансово гранд. 

Към настоящия момент той продължава да е официално част от 26-кратните шампиони, тъй като ръководството на "сините" не иска да изплати пълната сума по контракта на Хубчев до неговия край (той има още една година). Според "Меридиан мач", това искане на треньора е продиктувано от факта, че е подписал договора си с германски паспорт и това поставя "сините" в неприятна ситуация. 

Стигнало се е до там, че Хубчев е заплашил да даде клуба на ФИФА, ако не бъдат удовлетворени исканията му. В Левски в момента няма пари и изплащането не само на пълната сума по контракта, но и дължимите му до момента суми, изглежда невъзможно. 

Хубчев придоби уважението на феновете на "сините", след като при старта на кризата се отказа от полагащата му се заплата, но след уволнението си е поискал всички заплати да му бъдат изплатени. Освен това се оказа, че месечното му възнаграждение е било едно от най-високите в елита - между 30 и 50 хиляди лева на месец. В същото време играта на Левски под негово ръководство нито отбеляза прогрес, нито задоволяваше феновете, а статистически Хубчев се оказа един от слабите треньори в историята на "сините" (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички