Двама от "сигурните" в Левски мотаят "сините" за трансфер


Двама от "сигурните" в Левски мотаят "сините" за трансфер

2287 0

Една от големите теми през следващите дни в българския футбол определено ще е случващото се в Левски и най-вече съставът на "сините". Както е известно, голяма част от футболистите напуснаха, а други се очаква да бъдат продадени съвсем скоро. Това поставя Георги Тодоров в неудобна ситуация, тъй като дори той не е наясно с играчите, с които ще разполага в първия кръг на Първа лига. 

Две от трансферните цели на тима обаче продължават да бавят клуба. Това са юношите на тима Борислав и Радослав Цоневи, които в момента обмислят варианти къде да продължат кариерите си. Борислав е свободен агент, докато Радослав е част от селекция на Лече, но няма да получи шанс в първия тим. 

Засега и двамата на дават категоричен отговор на Левски, като основният вариант пред Радослав Цонев е да остане в Италия и отново да бъде отдаден под наем. Други играчи, към които Левски има интерес, също мълчат към настоящия момент. 

Със сигурност много от футболисите отбягват "сините" заради проблемите и забавянето на заплатите, които се получиха в последните месеци. В четвъртък пък Павел Колев призна за огромната сума, която Левски дължи (вижте колко тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама