Двама от "сигурните" в Левски мотаят "сините" за трансфер


Двама от "сигурните" в Левски мотаят "сините" за трансфер
Снимка: Официален сайт на Левски

3526 0

Една от големите теми през следващите дни в българския футбол определено ще е случващото се в Левски и най-вече съставът на "сините". Както е известно, голяма част от футболистите напуснаха, а други се очаква да бъдат продадени съвсем скоро. Това поставя Георги Тодоров в неудобна ситуация, тъй като дори той не е наясно с играчите, с които ще разполага в първия кръг на Първа лига. 

Две от трансферните цели на тима обаче продължават да бавят клуба. Това са юношите на тима Борислав и Радослав Цоневи, които в момента обмислят варианти къде да продължат кариерите си. Борислав е свободен агент, докато Радослав е част от селекция на Лече, но няма да получи шанс в първия тим. 

Засега и двамата на дават категоричен отговор на Левски, като основният вариант пред Радослав Цонев е да остане в Италия и отново да бъде отдаден под наем. Други играчи, към които Левски има интерес, също мълчат към настоящия момент. 

Със сигурност много от футболисите отбягват "сините" заради проблемите и забавянето на заплатите, които се получиха в последните месеци. В четвъртък пък Павел Колев призна за огромната сума, която Левски дължи (вижте колко тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички