Няма яснота нито за състава в Левски, бюджетът е драстично намален


Няма яснота нито за състава в Левски, бюджетът е драстично намален
Снимка: Официален сайт на Левски

1815 0

Павел Колев даде подробности пред медиите за случващото се в Левски, след като срещата между ръководството на тима и феновете продължи повече от 3 часа. Директорът беше категоричен, че "сините" работят по няколко варианта за спасяването на Левски, но призна, че ситуацията не е добра и говори подробно за случващото се на този етап. 

"Всичко беше нормално, имахме много теми за обсъждане. За пръв път от години Левски подава ръка на привържениците да влязат в управлението, създавайки помощна комисия към Управителния съвет. Трябва да търсим проактивно рекламодатели, тъй като Левски е атрактивна хапка за рекламния пазар, но трябва да предложиш ползи за спонсорите, за да знаят в какво инвестират.

Трябва да отчетем състоянието в икономиката на страната и не е невъзможно негативните новини от последните месеци, асоцирани с клуба, да карат рекламодателите да са резервирани", каза Колев пред медиите. 

„В момента няма такъв договор, който да е близо до финализиране, само предварителни преговори. Имаме вече 4-ма напуснали от администрацията, но за момента нямаме индикации от други служители, че ще напускат в идните дни. Трябва да се вместим в определен бюджет, който е три пъти по-малък от преди.

"Бизнеспланът за членските карти ще е готов до около 10 дена вероятно. Това беше една от обсъжданите цели на срещата. Обединихме се около 4 категории членски карти. Най-скъпите карти ще носят и най-големи привилегии, включително срещи с футболисти, посещения на мачове и други неща". 

В същото време Колев коментира и случващото се в състава, като засега не е ясно с кои играчи ще разполага Георги Тодоров. 

"Със сигурност ще започнем сезона в първенството, не е ясно в какъв състав обаче. Има интерес към наши играчи, но с оглед на финансовата обстановка в цял всичко е доста мудно. Изненадващо има и доста български футболисти, които искат да се присъединят и към нас. Участието в евротурнирите няма да е пагубно с оглед на сегашното състояние на клуба, това беше ясно отдавна. От гледна точка на престиж и селекция от чужбина обаче това ще е пречка, разбира се.

"Левски все още съществува и все още не е приключил 106-годишната си история до момента. Феновете са причина за това. Няма какво друго да призова запалянковците, освен да продължат да помагат", категоричен бе Колев. 

Ситуацията в клуба определено не е никак добра, като директорът сподели с точност колко са задълженията на Левски (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички