Нов кадрови проблем в Левски преди дербито с ЦСКА


Нов кадрови проблем в Левски преди дербито с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Левски

3014 0

Нападателят на Левски Станислав Иванов притесни спортно-техническия щаб на клуба. Причината е, че 20-годишният футболист е с контузия от последния мач от лагера в Турция. В контролата с Олександрия играчът напусна терена в 55-ата минута и бе заменен от новото попълнение Стайн Спиерингс.

Днес Иванов ще мине обстойни прегледи, които да покажат какво точно е състоянието му. На "Герена" стискат палци то да не е сериозно и да не наруши подготовката му за дербито с ЦСКА, пише "Тема Спорт". Двубоят е на 15 февруари, събота, от 14:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

През есента Иванов се утвърди като основен играч на "сините". Младокът игра във всичките 20 шампионатни мача и отбеляза 8 гола, с което се превърна в един от водещите реализатори в състава. С толкова попадения може да се похвали единствено Найджъл Робърта. Нидерландецът обаче също "виси" за дербито с "червените", както и защитникът Янис Каргас. Те взеха участие само в един от спарингите от зимната подготовка. При пристигането на тима в Турция Каргас бе повален от грип и това му попречи да води нормален тренировъчен режим. Шансовете му да стартира в дербито са минимални. А дали Петър Хубчев е наясно със състава за важния мач вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички