Ето кога ще има яснота за бъдещето на Левски


Ето кога ще има яснота за бъдещето на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

7932 0

Изпълнителният директор Павел Колев даде мрачна прогноза за бъдещето на Левски, но все още не се знае какво точно ще се случи с клуба. Както е известно, в момента финансовата ситуация около "сините" е деликатна, след като основният спонсор "Национална лотария" ще загуби основна част от своята дейност заради новия закон за хазарта. 

Засега не се знае какво ще прави клубното ръководство с оглед на създалата се ситуация, а и Павел Колев не държи връзка с Васил Божков в настоящия момент. Все пак директорът обясни, че през следващата седмица ще има официална позиция на тима относно финансовата ситуация на стадион "Георги Аспарухов". 

"Нямам контакти с Васил Божков. Може би от 10 дни не сме се чували, но не бих казал, че това е нещо странно. Ще има изявление от клуба за срещата другата седмица. Тогава ще има яснота. Нямам отговор дали ще продължим, как ще го направим и какви ще са целите", разкри Колев пред медиите след срещата с феновете на Левски. 

Директорът сподели, че има опции пред "сините", но ситуацията е тежка. В същото време засега той отхвърли идеята акциите да бъдат дадени на привържениците. 

"Опциите пред клуба са много, но ситуацията е патова. Не виждам какъв ход може да се направи на дъската в момента. Акциите? Тези акции си имат приносител. Няма как да бъдат дадени на привържениците сега", сподели още Колев. Какво каза Степан Хиндлиян след срещата вижте в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички