Капитанът на Левски: Нямаме притеснения, за момента клубът работи перфектно


Капитанът на Левски: Нямаме притеснения, за момента клубът работи перфектно
Снимка: Официален сайт на Левски

3107 0

Капитанът на Левски Живко Миланов даде интервю след края на подговтвителния период на „сините“ преди началото на втория полусезон в българския шампионат. Бранителят бе запитан за двата лагера на Левски и случващото се в клуба в последните няколко седмици.

„Мисля, че свършихме доста работа. Имахме два тежки лагера. Мисля, че Левски ще е готов за първия мач на 15-ти с ЦСКА. Работихме върху всичко, надявам се всичко това да се види в мачовете. Тогава ще видим какво сме свършили. Притеснения нямаме от нищо. До момента клубът си работи перфектно. Нормално е постоянно да излизат всеки ден нови новини и футболистите да четат, да питат за какво става въпрос, но това не е наша работа. Това си е работа на хората, които са над нас. Тяхна работа е да видят какво ще свършат.“

„Както ви казах, за момента клубът работи перфектно. Когато има някаква неяснота и започне да не функционира нормално, тогава всеки може да пита. Но в момента това не е наша работа. В началото на полусезона сме. Надявам се да започнем годината с добра победа в дербито и нещата да тръгнат“, заяви Живко Миланов.

„Сините“ подновяват битката в шампионата на 15-ти февруари, когато се изправят срещу ЦСКА на стадион „Васил Левски“. А ето какъв беше коментарът на Павел Колев за бъдещето на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички