"Сините" фенове ще търсят нов спонсор, не искат модела "бащица"


"Сините" фенове ще търсят нов спонсор, не искат модела "бащица"
Снимка: БГНЕС

3808 0

Загриженост за съдбата на Левски изразиха в предаването "Лице в лице по БТВ от Тръст „Синя България“, които са миноритарни собственици на отбора. Феновете на Левски признаха, че възможно е да бъде спуснат нов собственик на отбора. Привържениците заявиха, че, след като от Васил Божков се взима "Националната лотария" се очаква да спре финансирането на отбора.

Както Actualno.com разкри по-рано през деня, след промени в Закона за хазарта вече само държавата вече има право на лиценз за лотарийни игри. Това на практика означава, че "Национална лотария" и "Лотария България" ще трябва да преустановят работа веднага, щом корекциите в закона влязат в сила, а именно след излизането им в Държавен вестник. "Всички левскари ще трябва да подпомагат тима, както могат и желаят. На модела "бащица" обаче трябва да се сложи край", смятат от "Синя България", защото така Левски става заложник на един единствен човек.

От тръста са на мнение, че, левскарите като общност трябва да подмогнат клуба, като си купуват повече билети, карти и клубни артикули. По-реален все пак остава вариантът да се търси нов спонсор. А ето какво каза по-рано през деня пред SportLive изпълнителният директор на Левски Павел Колев преди срещата с феновете.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички